Autofric besökte Weftec 2023 i Chicago

Autofrics affärsutvecklare Jesper Christopherson besökte nyligen en av USA:s största mässor för vatten- och avlopp, Weftec 2023 i Chicago.

Mässan är en stor mötesplats för ingenjörer, säljrepresentanter, konsulter och slutanvändare av teknik och utrustning för kommunala vatten- och avloppsreningsverk och andra industrier som behöver produkter inom vattenrening. Över 800 utställare fanns på plats och ca 150 seminarier och föreläsningar hölls under totalt 5 dagar.

Mässan riktar sig mycket mot en inhemsk marknad men många utställare och gäster kom även från Sydamerika och Europa.

För vår del innehöll mässan många bra och innehållsrika möten där en hel del nya kontakter slöts som vi hoppas ska ge frukt längre fram!

Fler nyheter

2024 fyller Autofric jämnt!

40 år har då passerat sedan Jan Åslund, tillsammans med sin dåvarande partner, etablerade en verkstad i den gamla bensinmacken i Råda utanför värmländska Hagfors. 

Läs mer

Autofric ASP till Storfors Kommun

Vår skruvpress Autofric ASP börjar på allvar få fäste bland svenska kommuner. Senast i raden är Storfors kommun som lagt order på en ASP 205 med tillhörande slamskruv och reaktortank.

Läs mer

Möt oss på Vatten2023

Möt Autofric på Vatten2023, vattenindustrins gemensamma mötesplats kring vatten och avlopp. Välkommen till Svenska mässan i Göteborg 24-26 oktober, monter B03:42.

Läs mer

Autofric expanderar

Ökad efterfrågan på våra produkter gör det nödvändigt att bygga vidare. Vi har därför förvärvat mark i anslutning till våra befintliga lokaler där en ny produktionshall planeras.

Läs mer

ADP för tångavvattning

Autofric ADP har visat sig vara ett utmärkt alternativ för avvattning inom den kraftigt expanderande tångindustrin. Under hösten 2023 görs den första leveransen.

Läs mer

Vårgårda Kommun väljer Autofric

Vårgårda Kommun investerar i en Autofrics ASP Skruvpress för utveckling av sin slamavvattning. Leveransen, som är en del av KICAB:s enreprenad, väntas ske innan jul.

Läs mer