Garantier

Skruvtransportörer

Utveckling och produktion av robusta, pålitliga och kostnadseffektiva spiral- och skruvtransportörer. Idealiska för transport av de flesta typer av material.
 

Läs mer

Montering

Spiraler

Axellösa och axlade spiraler i rostfritt stål eller kolstål i målat utförande. Spiralerna kan användas  för nya projekt eller som reservdelar till befintliga anläggningar. 

Läs mer

Legotillverkning

Legotillverkning inom de flesta typer av bearbetning. Modern maskinpark och kompletta linjer för svetsning, skärning, kantpressning, rullbockning och klippning.
 

Läs mer

Egen produktion av spiraler sedan 25 år

AUTOFRIC konstruerar och tillverkar spiraler och skruvtransportörer. Produkterna anpassas efter kundspecifika krav och används för transport av bulkgods inom t.ex bioenergi, stålindustri, sågverk, återvinning, pappersindustri, plastindustri, slakterier och livsmedelsindustri över hela världen.

 

Vi är också en erkänt stark legotillverkare med kompetens och resurser för de flesta typer av bearbetning. Vi är specialister på maskiner och utrustning för vatten- och avloppsrening men kan, med modern maskinpark och kompletta linjer för svetsning, skärning, kantpressning, rullbockning och klippning, serva de flesta industrisektorer.

Läs mer