Transportskruvar

I egenutvecklade maskiner tillverkas kundunika transportskruvar i olika dimensioner och material. För kunds räkning konstrueras och prouceras spiraler för montering i våra kunders flöden och maskiner. Vi tillverkar spiraler för nya projekt, eller som reservdelar till befintliga anläggningar. Konstruktion, produktionsteknik, materialegenskaper och spiralernas tjocklek bidrar till extrem slitstyrka och hållbarhet.

Material

Vi erbjuder ett stort utbud av material, från svart stål till rostfritt med nötningsbeständiga egenskaper

Dimensioner

Spiraler erbjuds i diametrar från 35 till 650 mm med varierande stigning i enkelutförande. Vi tillverkar även enkelspiraler, dubbelspiraler och trippelspiraler samt spiraler med olika förstärkningar. Vid önskemål kan vi även erbjuda spiraler i vertikalt utförande.

 
Axellösa transportskruvar

  • Ger möjligheter att transportera besvärliga material med varierande partikelstorlek.
  • Hanterar stora materialstycken tack vare att den inte har centrumrör.
  • Minimerar risken för igensättning. Används med fördel även för transport av klibbiga, trådformiga och oregelbundna material.

 
Axlade transportskruvar

  • Används som mycket noggrann doseringsanordning i applikationer med höga krav på kontroll av materialflödet.
  • Med skruven svetsad mot centrumröret går skruven fritt från tråget vilket minskar slitage.
  • Effektiv distribution av bulkmaterial till olika platser med hjälp av flera in- och utsläppspunkter i skruvtransportören.

Nyfiken på att veta mer?

Vi står alltid till tjänst för att bolla idéer och tankar kring just din verksamhet och vilka problem och utmaningar du står inför. Och vart vi på Autofric kan komma in med en lösning. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation!

Kontakta oss här