Autofric expanderar

I takt med att efterfrågan på våra produkter för transport och avvattning ökar börjar vi växa ur våra befintliga lokaler.

Ett markområde på ca 10 000 m2, strax intill våra befintliga lokaler, har därför förvärvats och vi planerara för inflyttning i en första ny produktionshall under sommaren 2024.

De nya lokalerna kommer att medföra utökad produktionskapacitet men också en ny miljöanpassad betanläggning vilket kommer att öka kvaliteten i produktion och minska vårt koldioxidavtryck.

Fler nyheter

2024 fyller Autofric jämnt!

40 år har då passerat sedan Jan Åslund, tillsammans med sin dåvarande partner, etablerade en verkstad i den gamla bensinmacken i Råda utanför värmländska Hagfors. 

Läs mer

Autofric ASP till Storfors Kommun

Vår skruvpress Autofric ASP börjar på allvar få fäste bland svenska kommuner. Senast i raden är Storfors kommun som lagt order på en ASP 205 med tillhörande slamskruv och reaktortank.

Läs mer

Autofric besökte Weftec 2023 i Chicago

Autofrics Jesper Christopherson besökte nyligen en av USA:s största mässor för vatten- och avlopp, Weftec 2023 i Chicago.

Läs mer

Möt oss på Vatten2023

Möt Autofric på Vatten2023, vattenindustrins gemensamma mötesplats kring vatten och avlopp. Välkommen till Svenska mässan i Göteborg 24-26 oktober, monter B03:42.

Läs mer

ADP för tångavvattning

Autofric ADP har visat sig vara ett utmärkt alternativ för avvattning inom den kraftigt expanderande tångindustrin. Under hösten 2023 görs den första leveransen.

Läs mer

Vårgårda Kommun väljer Autofric

Vårgårda Kommun investerar i en Autofrics ASP Skruvpress för utveckling av sin slamavvattning. Leveransen, som är en del av KICAB:s enreprenad, väntas ske innan jul.

Läs mer