Möt oss på Vatten2023

Vatten2023 är vattenindustrins gemensamma mötesplats kring vatten och avlopp. Mässan hålls på Svenska Mässan i Göteborg 24-26 oktober 2023.

Autofric finns på plats i KICAB:s monter och visar bland annat den egna skruvpressen ASP.

Var:  Svenska Mässan i Göteborg
När:  24-26 oktober 2023
Monter:  B03:42

Fler nyheter

2024 fyller Autofric jämnt!

40 år har då passerat sedan Jan Åslund, tillsammans med sin dåvarande partner, etablerade en verkstad i den gamla bensinmacken i Råda utanför värmländska Hagfors. 

Läs mer

Autofric ASP till Storfors Kommun

Vår skruvpress Autofric ASP börjar på allvar få fäste bland svenska kommuner. Senast i raden är Storfors kommun som lagt order på en ASP 205 med tillhörande slamskruv och reaktortank.

Läs mer

Autofric besökte Weftec 2023 i Chicago

Autofrics Jesper Christopherson besökte nyligen en av USA:s största mässor för vatten- och avlopp, Weftec 2023 i Chicago.

Läs mer

Autofric expanderar

Ökad efterfrågan på våra produkter gör det nödvändigt att bygga vidare. Vi har därför förvärvat mark i anslutning till våra befintliga lokaler där en ny produktionshall planeras.

Läs mer

ADP för tångavvattning

Autofric ADP har visat sig vara ett utmärkt alternativ för avvattning inom den kraftigt expanderande tångindustrin. Under hösten 2023 görs den första leveransen.

Läs mer

Vårgårda Kommun väljer Autofric

Vårgårda Kommun investerar i en Autofrics ASP Skruvpress för utveckling av sin slamavvattning. Leveransen, som är en del av KICAB:s enreprenad, väntas ske innan jul.

Läs mer