Vårgårda Kommun väljer Autofric

Vårgårda Kommun, med totalt 11 000 invånare, behandlar avloppsvatten från industrin och kommunens hushåll i tätorterna Vårgårda, Östadkulle och Lagmansholm.

Nyligen tog kommunen beslut om att investera i en Autofrics ASP Skruvpress för  utveckling av sin slamavvattning.

Ordern är en del av vår samarbetspartner KICAB:s engtreprenad. Leverans väntas ske innan jul.

Fler nyheter

2024 fyller Autofric jämnt!

40 år har då passerat sedan Jan Åslund, tillsammans med sin dåvarande partner, etablerade en verkstad i den gamla bensinmacken i Råda utanför värmländska Hagfors. 

Läs mer

Autofric ASP till Storfors Kommun

Vår skruvpress Autofric ASP börjar på allvar få fäste bland svenska kommuner. Senast i raden är Storfors kommun som lagt order på en ASP 205 med tillhörande slamskruv och reaktortank.

Läs mer

Autofric besökte Weftec 2023 i Chicago

Autofrics Jesper Christopherson besökte nyligen en av USA:s största mässor för vatten- och avlopp, Weftec 2023 i Chicago.

Läs mer

Möt oss på Vatten2023

Möt Autofric på Vatten2023, vattenindustrins gemensamma mötesplats kring vatten och avlopp. Välkommen till Svenska mässan i Göteborg 24-26 oktober, monter B03:42.

Läs mer

Autofric expanderar

Ökad efterfrågan på våra produkter gör det nödvändigt att bygga vidare. Vi har därför förvärvat mark i anslutning till våra befintliga lokaler där en ny produktionshall planeras.

Läs mer

ADP för tångavvattning

Autofric ADP har visat sig vara ett utmärkt alternativ för avvattning inom den kraftigt expanderande tångindustrin. Under hösten 2023 görs den första leveransen.

Läs mer